Projektový management Komplexně, prakticky a podle světových standardů, 2. vydání - Doležal, Jan (Grada, 2023)
Ve světě i u nás dochází k masivnímu nástupu agilních přístupů, technik a nástrojů a celkově ke sblížení projektového a produktového managementu. V této souvislosti došlo i k významným modernizacím všech světových standardů a metodik projektového řízení. Nové vydání knihy všechny tyto trendy reflektuje.
Keywords: Obchod a prodej; Podnikání a management