Velká čínská kapitalistická revoluce - Ronald, Coase; Wang Ning (Liberální institut, 2019)
Kniha Velká čínská kapitalistická revoluce popisuje mimořádnou a v mnoha ohledech nečekanou cestu, kterou Čína za posledních třicet let ušla v přeměně z uzavřené socialistické zemědělské ekonomiky k neuvěřitelně silné celosvětové velmoci.
Keywords: Ekonomie