Ekonomická harmonizace - Pascal, Salin (Liberální institut, 2003)
Publikace obsahuje kapitoly: - francouzský harmonismus jako jednota ekonomie a práva - konkurence - EURO, konstruktivistická měna - daňová problematika z mezinárodní perspektivy - harmonizace a regulace ve světovém měřítku - kartely jako efektivní produkční struktury - řád svobodné společnosti - iluze státu-soudce
Keywords: Ekonomie