Ekonomie v jednom viru - Ryan, A., Bourne (Liberální institut, 2022)
Ekonomie v jednom viru čtivou formou popisuje ekonomické jevy a opatření, která se po vypuknutí pandemie objevila po celém světě, aniž byly dostatečně zváženy jejich ekonomické dopady. Texty pomohou čtenáři pochopit, proč vybraná opatření nefungují tak, jak by si zákonodárci přáli, co motivuje jedince jednat v rozporu s omezeními nebo třeba „kobří efekt“, kdy pocit větší bezpečnosti vede k rizikovějšímu chování.