Etika svobody - Murray, N., Rothbard (Liberální institut, 2009)
Autor vysvětluje vlastní teorii, která zdůrazňuje, že vlastnictví a vlastnická práva jsou společným základem ekonomie i politické filozofie. Představuje pozitivní teorii svobody. Stát považuje za nepřítele svobody a skutečného práva. Kriticky hodnotí moderní teorie, jež se týkají politické filosofie svobody – teorii Misesovu, Hayekovu, Berlinovu a Nozickovu.
Keywords: Ekonomie