Globalizace - Johan, Norberg (Liberální institut, 2006)
Ačkoli platí, že chudoba je přirozeným stavem lidstva, lze říci, že dnes je již do značné míry zbytečná. Pokud jste na pochybách, avšak otevřeni racionálním argumentů, kniha Johana Norberga by vám měla ke změně postoje poskytnout důkazy více než dostatečné
Keywords: Ekonomie