Liberalismus - Ludwig, von, Mises (Liberální institut, 2019)
Liberalismus je nauka plně zaměřená na chování lidí na tomto světě. Nemá konec konců na mysli nic jiného než podporu vnějšího, materiálního blahobytu lidí a nestará se bezprostředně o jejich vnitřní, duševní a metafy- zické potřeby.
Keywords: Ekonomie