Nepřátelé státu – přátelé svobody - Josef, Tětek (Liberální institut, 2021)
Nezažehne‑li tato kniha v čtenáři rovnou nepřátelství vůči státu, zažehne snad alespoň přátelství se svobodou.
Keywords: Ekonomie