Proč odstranit protimonopolní zákonodárství - Dominick, T., Armentano (Liberální institut, 2000)
Kniha o tom, že protimonopolní zákonodárství je prostředkem likvidace úspěšných podnikatelů za pomoci politických prostředků a moci státu, neopomíjí ani případ Microsoftu a ostatní velké případy.
Keywords: Ekonomie