Reforma a transformace - Zdeňka, Talábová (Liberální institut, 2003)
Sborník obsahuje texty Hagena Grafa Lambsdorffa, Otta Grafa Lambsdorffa, Lüdera Gerkena, Norberta Bertholda, Václava Klausa, Jiřího Schwarza a Miroslava Ševčíka. (sociálně tržní reforma v Německu na počátku 50. let a transformace v České republice v letech 1990-1997 : texty ke kolokviu pořádanému 6. března 2001 Liberálním Institutem ve spolupráci s Walter Eucken Institutem a Friedrich-Naumann-Stiftung)