Socialismus - Ludwig, von, Mises (Liberální institut, 2019)
Tato kniha musí být tou nejvíce devastující analýzou socialismu všech dob," napsal Henry Hazlitt v roce 1938 pro New York Times – a to platí i nadále, po téměř sto letech od jejího prvního vydání. Socialismus je rigorózním vyvrácením ekonomie socialismu, ale je mnohem více než jen to. Mises se také zabývá mj. nerovností, náboženstvím, láskou a jejich vztahem k socialismu a kapitalismu.
Keywords: Ekonomie