Svoboda volby - Milton, Friedman (Liberální institut, 2020)
Bestseller laureáta Nobelovy ceny za ekonomii Miltona Friedmana a jeho ženy Rose ukazuje, jak nadměrná byrokracie, mrhání veřejnými prostředky, vysoká míra inflace, složité zákony a všudypřítomná regulace dusí ekonomický růst a omezují svobodu jednotlivce. Témata jako důchodová reforma, nadměrné zdanění, plýtvání ve zdravotnictví a nízká efektivita školství jsou i českým evergreenem a autoři se jimi zabývají čtivě a srozumitelně.