Vývoj ekonomického myšlení - Robert, Holman (Liberální institut, 2003)
Kniha není přímo určena ani tak historikům či ekonomickým odborníkům, ale spíše širší veřejnosti. Proto nejde do historického detailu, ani do hloubky teorie. Na přehledu vzniku, vývoje a zániku nejvýznamnějších ekonomických škol, od těch dávno minulých ař po dnešní, které vytvářejí podobu soudobého ekonomického myšlení, chce čtenáři přiblížit hlavní etapy a mezníky ve vývoji ekonomického světového názoru.