Zásady ekonomie - Murray, N., Rothbard (Liberální institut, 2005)
Výklad klíčových principů ekonomie - od teorie užitku a výroby k analýze monopolu, inflace a hospodářského cyklu. Hlavní pozornost je však věnována analýze komplikovaného vztahu člověka a konceptu soukromého vlastnictví. Dochází k závěru, že veškeré ekonomické úvahy lze rozvinout pouze na stabilních základech, které jsou tvořeny pevnou konstrukcí soukromého vlastnictví.
Keywords: Ekonomie