Konkurenční schopnost podniků: výsledky empirického výzkumu - Ondřej, Částek (Masarykova univerzita, 2013)
Publikace se věnuje konkurenceschopnosti podniku, přináší mimo jiné operacionalizaci konceptu konkurenceschopnosti a především aplikaci algoritmu sekvenčního dopředného plovoucího výběru. Obsahuje i průběžné výsledky výzkumu českých podniků.