Specifika řízení zpětných toků - Alena, Klapalová; Krčál Michal; Škapa Radoslav (Masarykova univerzita, 2012)
Monografie „Specifika řízení zpětných toků“ přináší část výsledků několikaletého explorativně-deskriptivního výzkumu věnovaného přístupu podniků ke zpětným tokům. Text navazuje na předchozí práci autorů – Řízení zpětných toků – tím, že blíže rozpracovává témata, jako je outsourcing, strategie zpětných toků, jejich formalizované plánování, podoba zpětných toků a problematika podpory informačních systémů.
Keywords: Ekonomie