Řízení zpětných toků - Alena, Klapalová; Škapa Radoslav (Masarykova univerzita, 2011)
Monografie představuje část výsledků empirického výzkumu, kterému se autoři věnují několik let a který se zaměřuje na přístup českých podniků k řízení zpětných toků z hlediska vnímání potenciální hodnoty. Součástí monografie je kompilace stávajících poznatků o řízení zpětných toků a o tvorbě hodnoty v rámci těchto toků.
Keywords: Ekonomie