Daňová evidence podnikatelů 2023 - Dušek, Jiří; Jaroslav Sedláček (Grada, 2023)
Vše podle účetní a daňové legislativy 2022 i 2023. Usnadňuje osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Vhodná pro zaběhlé i začínající podnikatele a živnostníky. Obsahuje i komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2022.
Keywords: Právo, daně a účetnictví; Daně