Podvojné účetnictví 2023 - Skálová, Jana; Anna Suková (Grada, 2023)
​Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat, je zde tato kniha! Zaměřuje se na nejčastější účetní operace, které nastávají v praxi podnikatele.
Keywords: Právo, daně a účetnictví; Účetnictví