Vyjednávání s respektem Umění budovat trvalá partnerství - Davies, Melissa (Grada, 2023)
Efektivní vyjednávání vede ke stabilním partnerstvím, pomáhá všem stranám dosáhnout vyšších cílů, než k jakým by dospěly samostatně, a umožňuje organizacím vyhnout se nákladným konfliktům. Poznejte účinnou metodu vyjednávání, kterou lze uplatnit při osobních setkáních i virtuálních jednáních a která přináší trvalé dohody.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Komunikace; Komunikační dovednosti