Pořiďte si druhý mozek Uspořádejte si digitální život a uvolněte místo pro svůj tvůrčí potenciál - Tiago, Forte (Jan Melvil Publishing, 2023)
Do hlavy se vám toho víc nevejde. Nechte své poznámky přemýšlet za ni. Jména dětí kolegů. Kam se co nahrává na firemní síti. Co bude potřeba zařídit při rekonstrukci bytu. A co teprve skvělý podnikatelský nápad! Kolikrát jste seděli nad prázdnou stránkou a pracně a zdlouhavě dávali dohromady potřebné informace a podklady? Řešení existuje: jednoduchý poznámkový systém, který budete mít vždy po ruce, a který vám bude spolehlivě sloužit jako druhý mozek. Z informací, které vás zahlcují a tíží, se rázem stanou kostky stavebnice, s nimiž bude radost si hrát. Přestaňte se trápit něčím, co za vás může udělat stroj, a začněte být kreativní!
Keywords: Osobní rozvoj a kariéra; Kariéra a zaměstnání