Konkurenční zpravodajství Tvorba podkladů pro strategické rozhodování podniku - Bartes, František (Grada, 2022)
V knize se seznámíte s moderními přístupy a metodami získávání a vyhodnocování informací o konkurenční firmě a konkurenčním prostředí, včetně tvorby přidané hodnoty nutné k získání zpravodajství (Intelligence).