Trh fotbalových hráčů Vývoj, pravidla a fungování - Novotný, Jiří (Grada, 2023)
Tato ojedinělá publikace se zabývá trhem fotbalových hráčů v Evropě. Ucelený pohled na vývoj trhu fotbalových hráčů, jeho pravidel, popis současného stavu a analýza některých problematických změn včetně praktických příkladů poskytne každému se zájmem o danou problematiku lepší orientaci v tomto prostředí.