Zdravé hranice úspěchu O vnitřním strachu, komplexech a jejich dopadech na psychiku - Jelínek, Marian (Grada, 2023)
Kam až může vést vnější tlak na výsledek a vnitřní touha po úspěchu? Jsou ambice, ctižádost a tlak na výkon vždy přínosem? Autoři velmi citlivě odkrývají tenkou hranici mezi tím, kdy touha po zdravém životním stylu vede ke zdraví a spokojenosti, a kdy naopak k utrpení a nemocem a radí, jak se vyhnout chybám při motivaci mladého člověka.