Psychologie reklamy 5., rozšířené a aktualizované vydání - Vysekalová, Jitka (Grada, 2023)
Publikace přináší aktuální informace o reklamě, jejím působení a efektivnosti. Věnuje se například moderním směrům marketingové komunikace týkajících se nových poznatků o účinnosti reklamy na internetu a sociálních sítích, neuromarketingu, významu emocí i sociokulturním faktorům tvorby reklamy.
Keywords: Marketing a reklama