Kapitoly z matematické ekonomie - Stoklasa, Jan (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Proto tento text o spojení matematiky a ekonomie. Ne jako strašák pro společenskovědně zaměřené studenty, ale jako důkaz toho, že formální modely a matematika mohou pomoci pochopit komplikované vztahy, mohou umožnit vhled a porozumění.
Keywords: Ekonomie