Kapitalismus a svoboda - Milton, Friedman (Liberální institut, 2023)
Tato kniha vznikla jako reakce na poválečné snahy americké vlády zvyšovat svoji roli v ekonomice a centralizovat ekonomické rozhodování a moc. Autor ovšem tvrdí, že politická a ekonomická svoboda jsou neoddělitelně spjaty. Čtenář se v knize dozví celou řadu konkrétních ekonomických návrhů směřujících ke svobodnější a více prosperující společnosti.