Zhodnocení motivace obchodních zástupců ve farmacii - Nováková, Renata; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Callerová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Bakalářská práce se zabývá motivačními faktory obchodních zástupců ve farmacii v divizi volně prodejných léků. Cílem bakalářské práce je zjistit motivační faktory obchodních zástupců a jak jsou tyto faktory naplňovány a které benefity naplňují jejich potřeby v České a Slovenské republice ve farmaceutické společnosti. Práce je rozdělena do dvou částí. První část popisuje teorie motivace. Dále práce představuje zaměstnanecké benefity. Teoretickou část ukončuji popisem pozice obchodního zástupce ve farmacii. Druhá část práce je věnována výzkumu. Výzkum probíhal prostřednictvím kvalitativních polostrukturovaných rozhovorů s obchodními zástupci a byl doplněn kvalitativními rozhovory s Business Unit Managerem CZ/SK, Human Resources Managerem CZ/SK a Area Sales Managerem pro CZ. Výsledkem výzkumu je zjištění konkrétních motivačních faktorů obchodních zástupců, které mají vliv na jejich motivaci V závěru práce byla firmě doporučena možná zlepšení.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses