Budování české luxusní hodinářské značky - Řehořovský, Jan; Král, Petr, 1979-; valdová, Viktorie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu možnosti vytvoření a rozvoje nové české značky luxusních hodinek v kontextu českého trhu. Cílem práce je charakterizovat specifika marketingu luxusních hodinek a zhodnotit pozici a strategie stávajících českých značek hodinek a distributorů zahraničních značek. Klíčovou částí je případová studie značky ROBOT, která demonstruje, jak nová česká značka může prostřednictvím originálního přístupu k designu, vyprávění příběhů a inovativní marketingové komunikace najít svůj unikátní prostor na trhu. Práce zdůrazňuje důležitost jedinečnosti, kvality a efektivní online prezentace v luxusním segmentu. Závěrem práce je, že i přes vysokou konkurenci a specifické výzvy českého trhu je možné úspěšně vybudovat novou luxusní značku hodinek s potenciálem globálního dosahu.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses