Britsko-ukrajinské vztahy v období konfliktu na Ukrajině - Dudych, Illia; Lisa, Aleš, 1956-; Přikryl, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato práce se zabývá bilaterálními vztahy Ukrajiny a Velké Británie a jejich rolí a rozvojem po začátku rusko-ukrajinské války. Práce popisuje a analyzuje rozvoj britsko-ukrajinských vztahu ve zkoumaném období, faktory, které ovlivnily rozvoj těchto vztahů, a trendy a perspektivy jejich dalšího rozvoje. Teoreticko-metodologickým východiskem je teorie realismu, historická a deskriptivně-analytická metoda.
Vedoucí práce: Aleš Lisa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses