Příležitosti pro růst značky Nestlé Purina na českém trhu - Holubová Sonsini, Sara; Olšanová, Květa; Lhotáková, Markéta, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Trh s výrobky kategorie Pet care na českém i světovém trhu vykazuje v letech rostoucí trend. Obecně se jedná o velmi významný trh nejen svou velikostí a přesto je počet odborných publikací zabývajících se touto tématikou velmi omezený. Cílem předkládané diplomové práce je přiblížit tuto problematiku a charakterizovat preference a chování spotřebitelů kategorie Pet care na českém trhu. V teoretické části budou nejprve představeny klíčová témata, tedy marketingové a růstově strategie, trh s výrobky Pet care včetně jeho cílových segmentů. Dále bude představena značka Nestlé Purina, na kterou se práce zaměřuje, její cíle, portfolio a hlavní konkurenti. Následovat bude vlastní výzkum, kde se stěžejním bodem stane dotazníkové šetření, které bude mít za cíl ukázat, jaké jsou aktuální preference českých spotřebitelů na trhu s výrobky Pet care. Cílem práce je na závěr navrhnout doporučení, které by mohla značka Purina aplikovat, aby nadále dosahovala růstu v kategorii.
Vedoucí práce: Květa Olšanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses