Expanze českého inovativního produktu na zahraniční trh - Volfová, Barbara (2023)
Cílem této diplomové práce tedy bude navrhnout optimální strategii expanze pro český start-up jakožto výrobce inovativní zdravotnické pomůcky určené pro pacienty na německý trh. Práce je rozdělena do 4 hlavních kapitol, přičemž je v rámci první kapitoly zasazena do teoretického kontextu internacionalizace a zkoumá způsob vstupu start-upu zdravotnické pomůcky na trh. Další kapitoly se zaměřují na primární a sekundární výzkum trhu, na jejichž základě je navrhnuta strategie.