Expanze českého inovativního produktu na zahraniční trh - Volfová, Barbara; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem této diplomové práce tedy bude navrhnout optimální strategii expanze pro český start-up jakožto výrobce inovativní zdravotnické pomůcky určené pro pacienty na německý trh. Práce je rozdělena do 4 hlavních kapitol, přičemž je v rámci první kapitoly zasazena do teoretického kontextu internacionalizace a zkoumá způsob vstupu start-upu zdravotnické pomůcky na trh. Další kapitoly se zaměřují na primární a sekundární výzkum trhu, na jejichž základě je navrhnuta strategie.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses