Chování spotřebitele v segmentu letenek - Mráčková, Lenka (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na identifikaci a analýzu faktorů ovlivňujících rozhodování spotřebitelů při nákupu letenek. Cílem práce bylo na základě dotazníkového šetření a rešerše zdrojů definovat, které parametry jsou pro spotřebitele při nákupu letenek rozhodující. Výsledky zobrazují cenu a kvalitu služeb jako jedny z hlavních faktorů ovlivňujících spotřebitele. Na základě poznatků z metodické části byla následně stanovena doporučení pro prodejce letenek.