Chování spotřebitele v segmentu letenek - Mráčková, Lenka; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Diplomová práce se zaměřuje na identifikaci a analýzu faktorů ovlivňujících rozhodování spotřebitelů při nákupu letenek. Cílem práce bylo na základě dotazníkového šetření a rešerše zdrojů definovat, které parametry jsou pro spotřebitele při nákupu letenek rozhodující. Výsledky zobrazují cenu a kvalitu služeb jako jedny z hlavních faktorů ovlivňujících spotřebitele. Na základě poznatků z metodické části byla následně stanovena doporučení pro prodejce letenek.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses