Vliv vstupu do Evropské měnové unie na saldo běžného účtu platební bilance - Novák, Ondřej; Hnát, Pavel, 1981-; Abdallah, Kareem Issam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem této bakalářské práce je prozkoumat, jak se vyvíjelo saldo běžného účtu platební bilance, celková vnější rovnováha a konkurenceschopnost Slovenské republiky v období mezi vstupem do Evropské unie a přijetím společné evropské měny a následně i po přijetí eura až do současnosti. To celé ve srovnání s Českou republikou za stejné časové období.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses