Optimalizace vzdělávání zaměstnanců ve vybraném podniku - Balážová, Adéla; Čermáková, Elvíra; Chvátalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Hlavním cílem bakalářské práce je zhodnocení současného stavu vzdělávání ve vybraném podniku, zjištění spokojenosti jeho zaměstnanců se vzděláváním a poskytnutí návrhů na jeho zlepšení. Práce je strukturována do pěti kapitol. V první a druhé kapitole jsou představeny klíčové teoretické pojmy, které souvisí se vzděláváním zaměstnanců a současné trendy ve vzdělávání. Vedle základní definice vzdělávání jsou zde popsány přístupy ke vzdělávání, metody a také cyklus systematického vzdělávání. Ve třetí kapitole je představen vybraný podnik, a to společnost Accolade, s.r.o. Čtvrtá kapitola se věnuje současnému stavu vzdělávání v podniku, přičemž je nejdříve popsáno plánování, představen program Accolade Academy a následně provedeno dotazníkové šetření a polostrukturovaný rozhovor. Na základě předchozích zjištění jsou v poslední kapitole uvedeny návrhy pro zlepšení vzdělávání ve společnosti.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses