Sběr a interpretace dat o cenách pohonných hmot pomocí RPA - Čermák, Lukáš; Černý, Jan; Molnár, Zdeněk, 1939-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Diplomová práce se zabývá robotickou procesní automatizací a její možný vztah k Competitive Intelligence. Čtenářům jsou blíže představeny příslušné pojmy a popsán vývoj RPA z hlediska rozhodování pomocí nastavených pravidel. Dále také posun u rozhodování robotů pomocí umělé inteligence. Práce se lehce opírá o problematiku business inteligence, konkrétně pomocí nástroje PowerBI, který je využit při praktickém řešení problému. Téma problematiky, kterou práce bude obsahovat je vývoj cen čerpacích stanic v České republice, které se, hlavně v posledním roce, velmi mění. Aktuální ceny jsou dostupné z různých portálů a v různých strukturách, které je potřeba vyhledat a získat konkrétní data.
Vedoucí práce: Jan Černý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: business analýza [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses