Optimalizace řízení talentů a výkonnosti ve startupu s multikulturním prostředím - Hanušová, Marie; Matysová, Kamila; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Předmětem bakalářské práce „Optimalizace řízení talentů a výkonnosti ve startupu s multikulturním prostředím“ je vytvoření SWOT analýzy a optimalizačních návrhů ve vybrané společnosti YORD s.r.o. V teoretické části je provedena literární rešerše zkoumající vztah mezi řízením talentů, výkonnosti a angažovaností zaměstnanců, vycházející ze studií zaměřených na dynamické prostředí startupových společností. Výstupem této práce je zhodnocení řízení talentů a výkonnosti ve společnosti YORD s.r.o. a navržení optimalizačních řešení v této oblasti, vedoucí ke zvýšení angažovanosti ve vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses