Analýza komunikační strategie společnosti Livesport a návrh na její vylepšení - Rožboud, Jakub (2023)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu současné komunikační strategie společnosti Livesport s.r.o. a následně navrhnout možná vylepšení do budoucna. Pomocí jednotlivých analýz a dotazníkového šetření bude zjištěna úspěšnost komunikační strategie a preference ohledně zvoleného přístupu ke komunikaci produktu společnosti Livesport. Na základě toho budou navržena doporučení pro budoucí komunikační strategii.