Analýza komunikační strategie společnosti Livesport a návrh na její vylepšení - Rožboud, Jakub; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu současné komunikační strategie společnosti Livesport s.r.o. a následně navrhnout možná vylepšení do budoucna. Pomocí jednotlivých analýz a dotazníkového šetření bude zjištěna úspěšnost komunikační strategie a preference ohledně zvoleného přístupu ke komunikaci produktu společnosti Livesport. Na základě toho budou navržena doporučení pro budoucí komunikační strategii.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses