Nabídkový leták jako nástroj marketingové komunikace – příklad společnosti Kaufland - Koubová, Iveta (2023)
Tato diplomová práce se zabývá nabídkovým letákem, jakožto jedním z nejvýznamnějších nástrojů podpory prodeje. Hlavním cílem této práce je zjistit, jaká je sledovanost nabídkového letáku společnosti Kaufland v porovnání s konkurencí a navrhnout firmě doporučení ohledně tohoto typu podpory prodeje. Doporučení jsou navržena na základě provedeného kvantitativního výzkumu mezi zákazníky potravinových retailerů v České republice a na základě mezinárodního srovnání. Mezinárodní srovnání se zjištěními z kvantitativního výzkumu bylo provedeno mezi nakupujícími ze Slovenska a Polska a na základě osobního rozhovoru se zástupcem slovenské pobočky Kauflandu.