Nabídkový leták jako nástroj marketingové komunikace – příklad společnosti Kaufland - Koubová, Iveta; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Kulfánek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Tato diplomová práce se zabývá nabídkovým letákem, jakožto jedním z nejvýznamnějších nástrojů podpory prodeje. Hlavním cílem této práce je zjistit, jaká je sledovanost nabídkového letáku společnosti Kaufland v porovnání s konkurencí a navrhnout firmě doporučení ohledně tohoto typu podpory prodeje. Doporučení jsou navržena na základě provedeného kvantitativního výzkumu mezi zákazníky potravinových retailerů v České republice a na základě mezinárodního srovnání. Mezinárodní srovnání se zjištěními z kvantitativního výzkumu bylo provedeno mezi nakupujícími ze Slovenska a Polska a na základě osobního rozhovoru se zástupcem slovenské pobočky Kauflandu.
Vedoucí práce: Veronika Mokrejšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses