Vplyv hybridného spôsobu práce na efektivitu a spokojnosť zamestnancov vo vybraných podnikoch - Sikora, Martin (2023)
Cieľom tejto práce je skúmanie výhod a beriér hybridného spôsobu práce v konkrétnej spoločnosti s následnými návrhmi na zlepšenie. Teoretická časť sa zameriava na aktuálnu literatúru, popis hybridného spôsobu práce, aktuálnu situáciu v ČR a vo svete, výhody a nevýhody z pohľadu zamestnancov aj zamestnávateľov, work-life balance a pracovné prostredie. Praktická časť sa zameriava na rohovory so zamestnancami a manažérmi konkrétnej firmy a popisuje ich pohľad na túto problematiku.