Vstup české firmy IMG BOHEMIA s.r.o. na vybraný zahraniční trh - Hofmanová, Michaela; Král, Petr, 1979-; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Práce je věnována problematice vstupu české firmy IMG BOHEMIA s.r.o. na vybraný zahraniční trh. Jejím hlavním cílem je vybrat vhodný zahraniční trh, na který by mohla firma úspěšně expandovat. Výběr trhu je založen na výsledcích skórovacího modelu, který hodnotí osm evropských zemí podle stanovených kritérií s přidělenými váhami. Vybraný trh je dále podroben strategické analýze zohledňující vnější prostředí. Dílčím cílem je zhodnotit další možné formy vstupu firmy na zahraniční trh, a to kapitálový vstup nebo přímý vývoz výrobků z již existujícího závodu v Srbsku.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses