Komunikační strategie Škoda Muzea - Nováková, Pavla; Volfová, Jitka, 1982-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem práce e formulace doporučení pro zlepšení současné komunikační strategie Škoda Muzea na základě literární rešerše, analýzy konkurenčního prostředí a primárního výzkumu zjišťujícího komunikační preference návštěvníků Škoda Muzea. Dílčími cíli této práce jsou zjištění typického návštěvníka Škoda Muzea a zjištění vhodnosti nastavení současné komunikační strategie. K dosažení cílů práce budou využívány existující sekundární zdroje dat a primární data získaná vlastním výzkumem. Práce bude obsahovat i slabiny provedeného primárního výzkumu. Práce se skládá z osmi kapitol. První uvádí postupy a trendy při tvorbě úspěšné komunikační strategie, druhá se pak věnuje silným slabým stránkám komunikačních nástrojů, třetí kapitola se věnuje trendům v moderní marketingové komunikaci, čtvrtá kapitola navazuje na třetí kapitola a zkoumá trendy marketingové komunikace v muzejním kontextu a komunikační preference návštěvníků muzeí. V páté kapitole bude představena firma. Šestá kapitola se věnuje komunikační strategii Škoda Muzea a analýze přímé a nepřímé konkurence. Sedmá kapitola představuje metodologii primárního výzkumu a vyhodnocení. V osmé kapitole jsou formulovány návrhy a doporučení pro společnost.
Vedoucí práce: Jitka Volfová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses