Nákupní chování spotřebitele a plýtvání potravinami. Umístění ovoce a zeleniny v nákupním vozíku. - Mičkerová, Karla (2023)
Práce založená na výzkumu, týkajícího se správného uložení ovoce a zeleniny v nákupních vozících. Fotografování vozíků ve dvou typech prodejen. Prodejny se sekcí ovoce a zeleniny přímo u vchodu a prodejny s ovocem a zeleninou někde jinde. Důkladná analýzy v programu Microsoft Excel.