Nákupní chování spotřebitele a plýtvání potravinami. Umístění ovoce a zeleniny v nákupním vozíku. - Mičkerová, Karla; Mokrejšová, Veronika, 1985-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Práce založená na výzkumu, týkajícího se správného uložení ovoce a zeleniny v nákupních vozících. Fotografování vozíků ve dvou typech prodejen. Prodejny se sekcí ovoce a zeleniny přímo u vchodu a prodejny s ovocem a zeleninou někde jinde. Důkladná analýzy v programu Microsoft Excel.
Vedoucí práce: Veronika Mokrejšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses