Strategická analýza prodeje vozů značky AUDI v ČR - Just, Patrik; Dvořáček, Jiří, 1947-; Dvořáková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Strategická analýza prodejů vozů AUDI v ČR seznamuje s používanými strategiemi, metodami a analýzami např. PESTLE, Porterova analýza pěti sil či BCG matice. V praktické části se nachází značka AUDI a její vývoj v České republice za roky 2007, 2012, 2017 a 2022. Popisuje nabízené portfolio produktů, analýzu prodeje v automobilovém TOP3 segmentu, prodejní strategie AUDI v České republice či analýzu konkurence. Analýzy byly provedeny s dostupnými daty s ohledem na obchodní tajemství a tak, aby nedošlo k ohrožení konkurenceschopnosti AUDI na trhu v ČR. Závěrem jsou navržena doporučení dle získaných dat a analýz, nutná, podle mého názoru, pro budoucí úspěch a nadvládu na trhu TOP3 Premium segmentu zahrnující značky Mercedes Benz a BMW v České republice.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses