Zavádění zdrojového systému dat pro plnění ATM do datového skladu korporátní banky - Melnykova, Oleksandra (2023)
Předmětem této diplomové práce je rozšíření Business Intelligence řešení ve velké korporátní bance o další datový zdroj, který podporuje operace související se správou a plněním bankomatů finančními prostředky. Teoretická část práce se zaměřuje na základní principy Business Intelligence řešení a jeho komponenty. Tato část pomáhá lépe porozumět praktické části práce, ve které je zdokumentován celý proces implementace řešení zahrnující analýzu společnosti a vývoj BI komponent, jako jsou DWH a ETL. Výsledkem práce je vytvoření analytického Datamartu.